Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.02.2014 22:24 - Социалните мрежи 1
Автор: boivanova Категория: Лични дневници   
Прочетен: 178 Коментари: 0 Гласове:
0



 Социалните мрежи- враг или приятел? В последно време  обществото е пристрастено към социалните  мрежи като ТУИТЪР и ФЕЙСБУК, но дали точно тези сайтове  не ни натоварват психически. Замислете се какво е било  преди  време.Да бъдеш социален се е приемало това до колко общуваш с  хората на живо и до колко си част от живота им. Днес обаче да бъдеш социален означава да бъдеш част от  мрежата.Как можем да сме сигурни какъв е човека от другия край като не го познаваме лично, не сме излизали и не сме от един блок,махла, училище или работа..???Как влияят те на любовта? Как влияят на начина ни на живот и поведение???

Често ние ставаме жертва на някой точно заради социалните мрежи.Пишем си с мъже или момчета, правим сделки и оговорки, но знаем ли какви са намеренията на човека пред нас?Отговорът е НЕ. Не знаем с каква цел ни е писал или предложил нещо. Не можем да бъдем сигурни с какво се съгласяваме.Струва ли си да рискуваш??? 

Не можем да отречем,че социалните  мрежи не ни помагат, но не можем да отречем,че и не ни вредят.Любовта..... Колко пъти се заблуждаваме, че сме намерили точния човек за нас? Колко пъти мислейки си, че това е той, споделяме най- съкровениете си тайни. И колко често биваме наранявани или предавани. Ами хилядите влюбени, разделили се заради било то интрига или ревност които са видяли в профила на любимия си....Не е ли това създаване на  проблем..? Хората не бива да сме толкова зависими и доверчиви в  мрежите..За съжаление, обаче в днешно време хората искаме клюка, искаме скандал,искаме интрига...... Социалните мрежи ни предлагат точно това- възможност да видим кой,къде с кой общува, кой с кого какво прави........Ако нямаме профил в ФЕЙСБУК за околните ние сме антисоциални.Ние не знаем какво става с  хората,които ни заобикалят,ние не знаем кой с кого ходи, ние не  знаем нищо......
...................

 


Тагове:   фейсбук,   любов,   проблеми,


Гласувай:
0




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: boivanova
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4070
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031